Om RsV Gruppen

RsV Gruppen omfatter innovative selskaper innen fagene renhold, kantine, maling, gulvlegging og tjenester innen eiendomsservice. Vi har 140 medarbeidere og er representert i Hordaland og Rogaland, med kontorer i Bergen, Stavanger og Voss.

Selskapet har hatt en god og sterk utvikling siden oppstarten i 2000, med fokus på levert kvalitet, oppfølging og tilgjengelighet for våre kunder.

Det er alltid i vår fokus at våre leveranser skal mer enn tilfredsstille de krav våre kunder stiller oss. Dette skal vi oppnå ved våre dyktige medarbeidere, som til enhver tid skal ha den faglige kunnskap som det enkelte oppdrag måtte kreve.

Vi har alle de godkjenninger som kreves for sine aktiviteter, som Godkjent Renholdsbedrift, IK-Mat, Mesterbrev i maler- og gulvleggerfaget, Miljøfyrtårnbedrifter, Svanemerket renholdsbedrift, Startbank og Bedriftshelsetjeneste.

Det arrangeres i samarbeid med VOX, jevnlig språkopplæring i norsk for våre ansatte med behov for dette.

Vi ønsker nye kunder velkommen til å prøve oss, og mener dere skal få en positiv opplevelse med RsV Gruppen som leverandør.
 
Tor Eirik Iversen
Adm.dir.

RsV Gruppens godkjenninger

Om vår logo

Logoen vår består av fire trekanter med toppunkt lagt inn mot hjørnene av et kvadrat i senter. De fire trekantene representerer vektlagte egenskaper og holdninger til hele bedriften.

Disse punktene er kompetanse, service, kvalitet og motivasjon

Setter vi de fire trekantene sammen får vi en kvadratisk helhet. Dette representerer det totale bildet vi som leverandør står for ovenfor oppdragsgiver og samfunnet for øvrig. Kvadratet i sentrum representerer kunden som mottaker av en komplett og optimal tjeneste.

RsV Gruppen logo